Primeres Jornades Multiesportives de Pineda de Mar

 

 

El proper dissabte 3 de febrer l’Ajuntament de Pineda de Mar organitza les primeres Jornades multiesportives de Pineda de Mar, que tindran lloc de les 10 del matí a la una del migdia a l’escola Jaume I. Durant tot el matí, tots els nens i nenes de Pineda, juntament amb les seves famílies, podran participar de forma totalment gratuïta a les diverses activitats que s’organitzaran dins d’espais multiesportius.

Impulsades conjuntament  amb els Jocs Escolars de Pineda de Mar, l’objectiu de les noves jornades és donar a conèixer entre les famílies la programació que s’impulsa a la població dins d’aquest programa esportiu. D’aquesta forma, es vol fomentar la participació dels nens i nenes pinedencs tant en el calendari habitual de competicions i activitats esportives, com en les activitats que s’organitzen puntualment des del programa de Jocs Escolars.

A l’espai d’atenció a l’usuari de Can Xaubet trobareu tota la informació sobre les Jornades Multiesportives i podreu resoldre els vostres dubtes.

452 respostes

Els comentaris estàn tancats.