Activitats físiques infantils i juniors

Karate Kyokushinkai (Infantil de 3 a 5 anys)

Iniciació i practica del Karate amb l’objectiu de fomentar la confiança i seguretat en un mateix i en les seves possibilitats desenvolupant les capacitats motrius i coordinatives a través del joc i dels principis bàsics de l’entrenament. Millora de les relacions socials en un ambient esportiu i pràctica de valors imprescindibles com el respecte, la disciplina, la humilitat, tolerància i superació d’entre altres.

Karate Kyokushinkai (Junior de 6 a 14 anys)

Iniciació i practica del Karate amb l’objectiu de fomentar la confiança i seguretat en un mateix i en les seves possibilitats desenvolupant les capacitats motrius i coordinatives a través del joc i dels principis bàsics de l’entrenament. Millora de les relacions socials en un ambient esportiu i pràctica de valors imprescindibles com el respecte, la disciplina, la humilitat, tolerància i superació d’entre altres.

Junior 1: De 6 a 10 anys.

Junior 2: D’11 a 14 anys.

Activitats psicomotrius (De P3 a P5)

Jocs i activitats, dirigides als més menuts (3 als 6 anys) amb l’objectiu d’ajudar al  desenvolupament motriu, expressiu i creatiu a partir del cos i el seu moviment.

Sessions: Dimarts i Dijous.

Horari: De 17:30 a 18:20 h.

Just Dance! (De 1r a 6é de primària)

Classes divertides, dirigides als nois/es dels 7 als 13 anys, que contenen els balls de moda (hip-hop, funky i altres danses urbanes) i que ajudaran al desenvolupament motriu, creatiu, expressiu i socio-afectiu dels nois/es.

Junior 1: De 7 a 10 anys.

  • Sessions: Dilluns i Dimecres.
  • Horari: De 17:30 a 18:20 h.

Junior 2: D’11 a 13 anys.

  • Sessions: Dilluns i Dimecres.
  • Horari: De 18:30 a 19:20 h.

Activitat Física Base (1r a 3r de Primària)

Activitat per a nens/es de 1r a 3r de Primària, on es busca la millora de les qualitats físiques bàsiques com l’agilitat, coordinació, equilibri… principalment a través del joc.

Sessions: Dimarts i Dijous

Horari: De 18.25 a 19.20 h