Activitats físiques infantils i juniors

Iniciació i practica del Karate amb l’objectiu de fomentar la confiança i seguretat en un mateix i en les seves possibilitats desenvolupant les capacitats motrius i coordinatives a través del joc i dels principis bàsics de l’entrenament. Millora de les relacions socials en un ambient esportiu i pràctica de valors imprescindibles com el respecte, la disciplina, la humilitat, tolerància i superació d’entre altres.

Iniciació i practica del Karate amb l’objectiu de fomentar la confiança i seguretat en un mateix i en les seves possibilitats desenvolupant les capacitats motrius i coordinatives a través del joc i dels principis bàsics de l’entrenament. Millora de les relacions socials en un ambient esportiu i pràctica de valors imprescindibles com el respecte, la disciplina, la humilitat, tolerància i superació d’entre altres.

Junior 1: De 6 a 10 anys.

Junior 2: D’11 a 14 anys.

Activitat per a nens/es de P3 a P5 on, a través de jocs i tasques, es busca la millora de l’esquema corporal i la coordinació.

Activitat de ball per a nens i nenes de P3 a 1r de Primària, on es realitzen coreografies senzilles de diferents estils i ritmes musicals i alhora incorporen jocs i activitats pel seu aprenentatge.

Activitat de ball per a nens i nenes de 2n a 6è de Primària, on es realitzen coreografies senzilles de diferents estils i ritmes musicals i alhora incorporen jocs i activitats pel seu aprenentatge.

Consulta els horaris de les activitats dirigides a partir de 12 anys que trobaràs a la graella marcades amb una estrella.