Activitats aquàtiques adults i gent gran

Nadar és vida

És el Programa desenvolupat per la Real Federació Espanyola de Natació para garantir la qualitat de l’ensenyament de la natació, i crear uniformitat en l’ensenyament de la mateixa a traves d’ un sistema d’homologació que serveixi de guia per a tots els agents implicats; escoles o centres d’ensenyament, monitors i pares.

El Programa està basat en una sèrie d’objectius que marquen la progressió en l’aprenentatge.

Considerant l’ensenyament de la natació com una part fonamental de la formació de futurs adults responsables i conscienciats, aquest programa li dóna un enfocament integral a l’aprenentatge de la natació. No només amb la millora de la seva seguretat en el medi aquàtic o ajudant-los a adquirir hàbits de vida saludable, sinó també associant valors humans. Així, cadascun dels premis o diplomes que conformen aquest programa, ha estat relacionat amb un animal marí a perill d’extinció.

OBJECTIUS ESPECIFICS DE LES MODALITATS

Adults  (a partir de 16 anys)

En aquest curs s’inicia al aprenentatge dels fonaments de la natació a traves d’habilitats motrius bàsiques i especifiques en el medi aquàtic. La confiança, seguretat i autonomia, es la base fonamental del curs.

En aquest curs es consolida el domini i perfeccionament dels fonaments de la natació, així com el domini i perfeccionament de les habilitats motrius bàsiques i especifiques en el medi aquàtic.

Es realitzen programes a mida, adaptats a les necessitats de la persona, amb seguiment i assessorament individualitzat.