Activitats aquàtiques infantils i juniors

Nadar és vida

És el Programa desenvolupat per la Real Federació Espanyola de Natació para garantir la qualitat de l’ensenyament de la natació, i crear uniformitat en l’ensenyament de la mateixa a traves d’ un sistema d’homologació que serveixi de guia per a tots els agents implicats; escoles o centres d’ensenyament, monitors i pares.

El Programa està basat en una sèrie d’objectius que marquen la progressió en l’aprenentatge.

Considerant l’ensenyament de la natació com una part fonamental de la formació de futurs adults responsables i conscienciats, aquest programa li dóna un enfocament integral a l’aprenentatge de la natació. No només amb la millora de la seva seguretat en el medi aquàtic o ajudant-los a adquirir hàbits de vida saludable, sinó també associant valors humans. Així, cadascun dels premis o diplomes que conformen aquest programa, ha estat relacionat amb un animal marí a perill d’extinció.

Has inscrit el teu fill o filla als nostres cursets? Consulta aquí la normativa a seguir per a tots els alumnes.

OBJECTIUS ESPECIFICS DE LES MODALITATS

En la categoria de Nadons i Pares es realitza la familiarització en l’entorn aquàtic i l’adaptació a les noves situacions a dins del mateix. Es treballa per aconseguir un coneixement bàsic del medi aquàtic a traves de l’experimentació dels fonaments de la natació. Es una experiència afectiva i cognitiva en un àmbit recreatiu i lúdic entre fill i pares.

En la categoria de A l’aigua s’inicia l’aprenentatge dels fonaments de la natació, introduint les habilitats motrius bàsiques i específiques de la natació.

L’objectiu es adquirir confiança, seguretat i autonomia, sense deixar de banda la diversió i aprenentatge, per això el fill conductor és el joc.

En la categoria de Primeres braçades es consolida l’aprenentatge de les habilitats motrius bàsiques al medi aquàtic i de les habilitats motrius específiques de la natació. L’objectiu principal es perfeccionar el moviment i control del cos amb hidrodinàmica.

En la categoria de Dominant l’estil es consolida el domini de les habilitats motrius al medi aquàtic i el perfeccionament de les habilitats motrius específiques de la natació, desenvolupant la tècnica dels quatre estils de natació a la vegada que es millora del nivell de condició física general. Paral·lelament s’inicien als esports característics del medi aquàtic.

En la categoria de Pre-competició, es consolida el domini de les habilitats motrius específiques amb una correcte execució dels quatre estils de natació, adquirint coneixements de tècnica i conceptes útils, alhora que es desenvolupa una condició física general superior. Paral·lelament es perfeccionen les habilitats esportives a l’aigua.

Horaris i preus