Sorteig d’inscripcions al IV trirelay triatlo!

El proper diumenge 3 de juny se celebrarà al Passeig Marítim de Pineda de Mar la IV edició del TriRelay Triatló.

TriRelay Triatló és un triatló per relleus en distància Super Sprint (300 m natació / 7 km ciclisme / 2 km cursa a peu). Cadascun dels 3 integrants de cada equip realitza un triatló Super Sprint en la seva totalitat, abans de passar el relleu al següent membre del seu equip. La classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l’arribada del darrer rellevista.

Amb motiu d’aquest esdeveniment, Can Xaubet es complau d’informar a tots els seus abonats que tindran la possibilitat d’entrar en el sorteig d’una inscripció de franc com a equip de relleus al IV TriRelay Triatló, valorada en 105 €.

Com participar? Envieu un correu electrònic a info@canxaubet.cat amb l’assumpte IV TRIRELAY TRIATLÓ, incloent el nom, cognoms i número de DNI dels integrants de l’equip.

Així mateix, tots els abonats i abonades que ho desitgin podran gaudir gratuïtament d’un entrenament de triatló (natació+ciclisme+córrer) el dissabte 19 de maig de 8 a 11 hores (adults i joves majors de 15 anys) i el dissabte 26 de maig d’11 a 13 hores (petits i joves menors de 15 anys).

Inscripcions al sorteig fins el 27 de maig!

Condicions del sorteig:

   Només podran participar en el sorteig les persones majors de 18 anys, que, en el moment de l’enviament de la la sol·licitud, estiguin abonades a Can Xaubet.

Cada email de sol·licitud ha d’incloure els noms, cognoms i número de DNI dels 3 integrants de l’equip. Només es podrà enviar un sol email per equip.

   Totes les sol·licituds rebudes en la forma i temps especificats en aquestes normes participaran al sorteig d’una inscripció de franc com a equip a la IV TriRelay Triatló valorada en 105 €.

   La composició dels equips serà indiferent, podent ser masculins, femenins o mixtes, pero sempre formats per 3 persones.

   El termini per a l’enviament de l’email amb les dades de l’equip finalitza el 27 de maig a les 23:59 hores. El sorteig se celebrarà davant de notari el dia 29/05/2018 i el resultat es publicarà a través de les xarxes socials.

Atentament,

Can Xaubet

Més informació sobre la IV Trirelay Triatló

733 respostes

Els comentaris estàn tancats.