Naima Prats, cinturó negre de Karate Kyokushinkai

La setmana passada l’alumna Naima Prats López va ser distingida a les nostres instal·lacions per la obtenció del cinturó negre de Karate Kyokushinkai. Si fa poc, en aquest mateix bloc, ja anunciàvem la brillant trajectòria de la nostre tècnica de Karate, la Sensei Inma Márquez, aquest nou reconeixement suposa una altra gran satisfacció per a la direcció i coordinació de Can Xaubet. Per això, volem sumar-nos a les felicitacions tant a l’alumna com a la seva Sensei per la seva gran feina.

A continuació podeu llegir un redactat de la Inma narrant el significat i sacrifici d’aquesta gran fita.

El passat dimarts 11 d’octubre va ser un gran dia per al Kyokushin a Can Xaubet. Va ser el dia en què es va celebrar la cerimònia de lliurament del Cinturó Negre Sho San a a la Senpai Naima Prats López.

L’examen va tenir lloc els dies 3, 4 i 5 de juny davant del del Tribunal de Graus d’IKO a L’Ametlla de Mar, Tarragona. El carnet, el cinturó negre i el diploma van arribar fa molt poc, procedents de Japó, reconeixent que había completat el mètode bàsic i tècniques de Karate, entenent la veritat última i l’esperit del Kyokushin, que la feien mereixedora d’aquest grau.

Un Cinturó Negre no és aquell qui porta un cinturó d’un color determinat. Un Cinturó Negre es forja amb com un diamant, des de que neix com a carbó fins que, amb el pas del temps, la pressió, la naturalesa, la constancia, el treball i la paciència es conjuguen de tal manera que creen quelcom d’únic i fort que perdura tota la vida. Això és ser un veritable Cinturó Negre. És ànima, és cor, és esperit guerrer, es determinació i decisió. És saber estar. És saber extendre la mà. És un aprenentatge constant, es perseverancia i força de voluntat. I el més important: és humilitat. Va molt més enllà del resultat d’un examen i és una cosa per la què cal treballar tota la vida.

Quan s’aconsegueix el grau de Cinturó Negre comença el veritable aprenentatge, el veritabé camí per el aquè t’has preparat durant molts anys. És quan comences a comprendre la veritable essència, el veritable esperit del Kyokushin. És quan entens que l’estat mental ha de superar l’estat físic en qualsevol situació, quan entens que el veritable enemic no és l’adversari, sinó tu mateix. El veritable combat és el que es lliura contra les teves pròpies dificultats. És el que et fa crèixer com a Karateka i com a persona.

Només em queda donar les gràcies a tots els meus alumnes per confiar en mi per guiar-los en el camí del Kyokushin i tornar a felicitar la Senpai Naima Prats per convertir-se en el meu primer Cinturó Negre i el primer Cinturó Negre de Kyokushin Pineda Can Xaubet.

OSU!

Sensei Inma Márquez

527 respostes

Els comentaris estàn tancats.