El Complex Esportiu Municipal Can Xaubet millora les instal·lacions aquesta nova temporada

horaris-calendari-can-xaubet

Informació apareguda a la web de l’Ajuntament de Pineda. 

Les millores s’han fet a la zona de la piscina i dels vestuaris de la planta superior i vestuaris de grups

El Complex Esportiu Municipal Can Xaubet de Pineda de Mar comença la nova temporada de tardor-hivern amb les millores realitzades a les instal·lacions  aquest mes d’agost, a la zona de la piscina i dels vestuaris de la planta superior del centre i vestuaris de grups. Aquestes reformes van obligar a tancar parcialment les instal·lacions de Can Xaubet de l’1 al 31 d’agost. Des de l’1 de setembre, el centre torna a funcionar després d’haver realitzat la major part de les obres previstes. Ara els treballs es porten a terme a la zona de vestuaris de la planta superior del centre i es preveu que acabaran el 18 de setembre.

Les obres de millora del Complex Esportiu Municipal Can Xaubet han consistit en la substitució del revestiment (liner) a la piscina d’entrenament. També s’ha instal·lat un nou sistema de desinfecció per ultraviolats i el sílex dels filtres per incorporar un sistema de filtrat més eficaç i innovador a partir de vidre reciclat. S’han canviat les corxeres a la piscina d’entrenament i s’han instal·lat nous impulsors a la piscina d’ensenyament i recreativa. La instal·lació compte amb una nova barana d’accés a la piscina d’ensenyament.

A la zona de bany s’ha reestructurat el sistema d’il·luminació i s’hi ha instal·lat un equip de so. També s’han realitzat canvis al sistema elèctric per poder disposar de més endolls.

Les obres de reforma també han inclòs la impermeabilització de la zona de dutxes del vestuari d’abonats de la planta superior del centre. El canvi dels dosificadors dels hidromassatges. La instal·lació de nou mobiliari del bany de vapor. També s’han fet tasques de manteniment i pintura dels vestuaris.

Les obres han anat a càrrec del personal de manteniment de l’empresa Sportise que gestiona el Complex Esportiu Municipal Can Xaubet i a càrrec d’empreses especialitzades amb un cost total de 134.082 euros: Instal·lació de desinfecció per ultraviolats 62.806 €, substitució làmines d’impermeabilització 56.756 € i canvi de filtres de sílex per vidre reciclat 14.520 €.

Es preveu que el nombre d’abonats del Complex Esportiu Municipal Can Xaubet augmentarà un 15% durant aquest any fins als 2.800 abonats a finals del 2016.

9 respostes

Els comentaris estàn tancats.