3×2 amb matrícula gratis

Promoció Setembre

A Can Xaubet, a la tornada de setembre, tens més raons per fer esport. Perquè del 12 de setembre al 31 d’octubre, la matrícula i el tercer mes et sortiran de franc. T’hi apuntes?

Després de l’estiu, a Can Xaubet iniciem una nova temporada esportiva plena de novetats. Entre elles, una promoció molt especial per a tots els nous abonats: el “3×2 amb matrícula gratis”. Amb aquesta oferta, del 12 de setembre  al 31 d’octubre, tots els nous inscrits al centre que aboneu el primer trimestre, us podreu estalviar la matrícula i la quota del tercer mes.

Amb aquesta acció volem animar-vos a gaudir de l’àmplia i variada oferta de Can Xaubet. I és que hem renovat les nostres instal·lacions així com la nostra graella d’activitats i cursos per oferir una gama d’activitats per a tots els gustos, tant per als grans com per als més menuts: Zumba, aquagim karate, ioga, fitness i moltes, moltes propostes més.

T’hi apuntes? Acosta’t a les nostres insal·lacions o contacta’ns a travès de telèfon 937 62 72 62 o de l’email info@canxaubet.cat.

 

32 respostes

Els comentaris estàn tancats.